Kaunad küpsevad kauni šokolaadipruuni värviga, on veidi suuremad kui Red TSM-il, kuid sama kuumad ja on selgelt äratuntavad tšilli terava otsa naela järgi. Neil on väga aromaatne ja puuviljane maitse, võib-olla veidi mahedam ja suitsusem kui teistel sortidel. Need sobivad kastmeteks ja kuivatamiseks.
> 500,000 SHU
Idanemistemperatuur on vahemikus 22°C kuni 28°C (idanemisperiood: 8-21 päeva); seetõttu on soovitatav kasutada kasvuhoonet ja küttematti. Taimed vajavad värsket, hästi väetatud, vett läbilaskvat mulda ega talu vettimist. Need tuleks istutada päikesepaistelisse, kaitstud kohta, kus on vähemalt 6 tundi päikesevalgust – soovitavalt rohkem. Pane taimed õue u. 2–3 nädalat pärast viimast külma.Taime ületalve säilitamiseks lõigake see pärast koristamist 20 cm võrra tagasi ja asetage valgusküllasesse kohta, kus on vähemalt 15 °C.
