Kui värsket tšillit pole käepärast: tšillipasta roogade kiireks maitsestamiseks.
Ancho tšilli on punaseks küpsenud ja kuivatatud Poblano tšilli, mis on üks populaarsemaid tšillisid Mehhikos. See on suhteliselt mahe sort (1000–2000 Scoville’i) ja selle värvus ulatub tumedast telliskivipunasest mahagonini. Anchod on väga aromaatsed ja magusad, puuviljase aroomi ning ploomi, kohvi, tubaka, lagritsa ja rosina nootidega. Anchosid kasutatakse peamiselt kastmetes. Need annavad roogadele ploomi ja rosina noodi, mis on autentse Mehhiko köögi maitseelamuse jaoks vajalikud. Aroom sobib hästi ka sealiha või chili con carnega.
Säilitamine: pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 6 nädala jooksul.
Koostis: Ancho tšilli, taimeõli, sibul, sool, küüslauk, suhkur, pärmiekstrakt, sidrunhape, kaaliumsorbaat (E202).
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energiasisaldus 164kj /687kcal
Rasvad 11,1 g
millest küllastunud rasvhapped 1,4g
Süsivesikud 14,3g
millest suhkrud 0,0 g
Valgud 3,2g
Sool 1,0 g
