Supipasta Tom Kha, Lobo, 50g

1,40 

Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)

Laos

Kirjeldus

Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta.

Tom Kha retsept (4 portsjonit):
Lase keema purk (250ml) kookospiima.
Lisa 300g hakitud kanaliha, 150g viilutatud seeni ja 3spl (50g) Tom Kha pastat.
Keeda, kuni liha on pehme.
Lisa 400ml vett ning lase supil veel korraks keema tõusta.
Lisa veel 1 purk (250ml) kookospiima ja lase podiseda.
Maitsesta kalakastme ja laimimahla, soovi korral lisa tšillirõngaid.

Koostisosad: sool, kalgan, sidrunhein, SOJAõli, maitsetugevdaja: E621, kaffirlaimi koor, šalottsibul, koriandri juur, tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape.
Peale avamist säilitada külmikus maksimaalselt 5 päevaks.

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1010kJ/216kcal
Rasvad 13g
millest küllastunud rasvhapped 12g
Süsivesikud 20g
millest suhkrud 12g
Valgud 3,1g
Sool 26g

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud