Supipasta Tom Kha, Lobo, 400g

6,00 

Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta

Laos

Kirjeldus

Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta.

Tom Kha retsept (4 portsjonit):
Lase keema purk (250ml) kookospiima.
Lisa 300g hakitud kanaliha, 150g viilutatud seeni ja 3spl (50g) Tom Kha pastat.
Keeda, kuni liha on pehme.
Lisa 400ml vett ning lase supil veel korraks keema tõusta.
Lisa veel 1 purk (250ml) kookospiima ja lase podiseda.
Maitsesta kalakastme ja laimimahla, soovi korral lisa tšillirõngaid.

Koostisosad: sool, kalgan, sidrunhein, SOJAõli, maitsetugevdaja: E621, kaffirlaimi koor, šalottsibul, koriandri juur, tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape.
Peale avamist säilitada külmikus maksimaalselt 5 päevaks.
Idee: tarbimisaja pikendamiseks valmista portsjonid ette nt jääkuubiku nõusse ja säilita sügavkülmas.

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1010kJ/240kcal
Rasvad 16g
millest küllastunud rasvhapped 15g
Süsivesikud 19g
millest suhkrud 11g
Valgud 3,5g
Sool 27,8g

Päritolumaa: Tai

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud