Pärlkuskussi võib serveerida nii külmalt kui soojalt. Eriti hästi sobib salatite sisse või hoopis liha/köögiviljade kõrvale.
Koostisosad: NISUjahu.
Allergeenid: Gluteen.
Valmistamine: 1L vett keema ajada ja 500g pärlkuskuss lisada ning korraks keema lasta ning seejärel temperatuur madalaks teha ning 8-10 minutit keeta. Kurnata läbi sõela toasooja veega ja tagasi potti panna ning lisada kas natuke oliiviõli või võid ning õrnalt läbi segada kuskussiga.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1403kJ/ 335kcal
Rasvad 1,9 g,
millest küllastanud rasvhappeid 0,4 g
Süsivesikud 65g,
millest suhkrud 1,7g,
Valgud 13g,
Sool 0g.
Päritolumaa: Iisrael
Säilitamine: Kuivas ja pimedas toatemperatuuril.
