Pappadumid on õhukesed leivad, mida traditsiooniliselt serveeritakse külgroadena sellistes riikides nagu India, Sri Lanka ja Nepal. Suurepärased chutney või India karri kõrvale. Need praaditakse tavaliselt või küpsetatakse kõrgel temperatuuril kuivaks.
Pannil: küpsetada sügaval pannil, kuumas õlis, umbes 5-10 sekundit. Küpsenud papa asetada paberrätikule liigse õli eemaldamiseks.
Mikrolaineahjus: Kuumutada üks papa korraga, kõrgel kuumusel umbes 30-45 sekundit
Koostisosad: Musta kikerherne jahu(78%), asaföötida, vürtsköömen( 1,5%), sool, kaltsiumkarbonaat, SEESAMiõli. Võib sisaldada jälgi gluteenist.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1393kJ/333kcal
Rasvad 1,3g
millest küllastunud rasvhapped 0,4g
Süsivesikud 52,4g
millest suhkrud 0g
Valgud 27,6g
Sool 6,3g
