Maitsestamata läätsekrõpsud, toored.
Pappadumid on õhukesed leivad, mida traditsiooniliselt serveeritakse külgroadena sellistes riikides nagu India, Sri Lanka ja Nepal. Suurepärased chutney või India karri kõrvale. Need praaditakse tavaliselt või küpsetatakse kõrgel temperatuuril kuivaks. Valmista Papadum Swad leib mikrolaineahjus 30 sekundi jooksul.
Koostisosad: Uradi-Läätsejahu jahu 80%, vesi, sool, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, maisiõli, asaföötida.
Hoida kuivas kohas. Pärast avamist hoida õhukindlas pakendis külmkapis ja kasutada 15 päeva jooksul.
Toitumisalane teave 100g kohta
Energiasisaldus- 1248 kJ / 299 kcal
Rasvad – 0.9 g,
millest küllastunud 0.3 g
Süsivesikud – 49 g,
millest suhkrud 0 g
Valgud – 21 g
Sool – 6 g
