Rohelised mungoad on toitvad, mitmekülgsed ning rikastunud valkude ja kiudainete poolest. Need aitavad kaalust alla võtta, detoksifitseerivad keha ja kaitsevad vanusega seotud haiguste, südamehaiguste ja diabeedi eest.
Oma maheda maitse ja pehme tekstuuriga sobib see suurepäraselt suppide, hautiste, karride ja muu jaoks.
Sobilik ka veganitele.
Valmistamine:
1. sorteeri välja riknenud oad
2. pese 3-4 korda
3. pane koos veega potti ja lase veel keema tõusta. Keeda 10min.
4. Hauta ubasid u. 1 tund või kuni oad on pehmed.
Jälgi, et vett on potis piisavalt.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1452kJ / 347kcal
Rasvad 1,2g
millest küllastunud rasvhappeid 0,3g
Süsivesikud 63g
millest suhkrud 7g
Kiudained 16,3g
Valgud 24g
Sool 0g
Päritolumaa: India
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Tootja: Heera
