Misopasta, punane, Hikari, 400g

4,00 

Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms

Laos

Kirjeldus

Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta.
Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jp roogade rikastamiseks.

Punane misopasta on pisut tugevam ja vürtsikam võrreldes valgega – sobib eriti hästi suppidesse, hautistesse jms.
Punane miso võib kergematele kastmetele (nt salatikaste) olla liiga tugeva maitsega – kasutage seal valget misopastat.

Kasutamine: segada kuuma vee või puljongiga.
Miso-supp: 200ml hondashi puljongile lisada 20g misopastat.
Maitsestada wakame vetika, tofu või rohelise sibulaga.

Koostisosad: vesi, SOJAuba, riis, sool, alkohol.
Peale avamist säilitada külmikus.

Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 810kJ/194kcal
Rasvad 5,8g
millest küllastunud rasvhapped 0,9g
Süsivesikud 25g
millest suhkrud 11g
Valgud 10g
Sool 11,3g

Päritolumaa: Jaapan

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud