Pataki eriti kuum karripasta on väga vürtsikas pasta, mida kasutatakse India liha-ja köögiviljaroogade valmistamiseks.
Tšilli ja teiste kuumade India vürtside suure koguse tõttu tuleks seda pastat kasutada mõõdukalt.
Koostisosad: Vesi, jahvatatud vürtsid (koriander, punane pipar, köömned, kurkum, tšilli, lambaläätsed, ingver), rapsiõli, sool, maisijahu, hapendaja (äädikhape, sidrunhape), tamarind, SINEPipulber, küüslaugupulber
Allergeenid: SINEP
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1088kJ / 263kcal
Rasvad 22,5g
millest küllastunud rasvhapped 1,6g
Süsivesikud 6,2g
millest suhkrud 0,8g
Kiudained 10,7 g
Valgud 3,6 g
Sool 4,8g
Päritolumaa: India
