Karrageen, paksendaja, (Kappa), 1kg

71,05 

Laos

Kirjeldus

Pruunvetikast saadud looduslik paksendaja, zeleeriv aine, stabilisaator. Moodustab tugeva ja rabeda geeli/tarretise.
Kuna karrageen toimib hästi proteiinidega, siis kasutatakse seda tihti erinevates piimatoodetes.

Kasutatamine: kalapooltooted, juustud, magustoidud, jäätis, kodujuust, marmelaadid, dzhemmid, maiustused jne.

Omadused: rafineeritud pulber; segada külmas ning seejärel keeta; kaotab osa oma tarretusvõimest happelises keskkonnas; kasutamiseks toiduga – limiteeritud kasutus.

Koostisosad: karrageen (E407), kaaliumkloriid (E508).

Säilitada kuivas ja jahedas, valguse eest kaitstuna.

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud