Kampoti must pipar on tugeva ja õrna aroomiga. Maitses, mis võib varieeruda intensiivselt vürtsikast kuni õrnalt magusani, on tunda lillede, eukalüpti ja piparmündi nüansse. Must pipar sobib hästi igat tüüpi roogadega.
Kampoti pipar pärineb täielikult küpsetest marjadest. Kui nad on saanud erkpunase värvi, korjatakse nad ja asetatakse soojas vette, kuni välimine kest langeb ära. Seejärel kuivatatakse elevandiluukollast südamikku päikese käes umbes neli päeva. Valge pipar on täiesti teistsuguse iseloomuga kui must ja punane pipar, mille maitsed on suuresti eemaldatud.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus, 304kcal/1280kj
Rasvad 3g
millest küllastunud rasvad 0g
Süsivesikuid 44,5g
millest suhkruid 0g
Kiudaineid 0g
Valgud 10,9g
Sool 0g
Päritolumaa: Kambodža
