Edora’s Spaghetti Seasoning sobib eriti hästi Itaalia pastakastmetesse (eriti tomati- ja bolognese kastmetesse), aga ka lasanje, cannelloni ja Itaalia vormiroogadesse.
Koostisosad: Vürtsid (tomat, sibul, paprika, pune, basiilik, petersell, pipar, tüümian, rosmariin, küüslauk, piment, pastinaak, koriander, seened, liivatee), kivisool. Võib sisaldada selleri ja sinepi jälgi
Bolognese kastme retsept 500g spagettide jaoks:
Koostis: 2 sl õli, 4 sibulat, 500 g hakkliha, 3 sl tomatipüreed, 2 sl jahu, 400 ml veiselihapuljongit, 4 sl spageti ürdisegu
Prae kastrulis õrnalt peeneks hakitud sibul koos loorberilehega. Lisa liha ja prae kõrgel kuumusel. Sega juurde tomatipüree ja puista kõige peale jahu. Vala peale kuum puljong, lisa spagettide maitseaine ja hauta 10 minutit. Head isu!
Säilitamine: hoida kuivas, jahedas, pimedas ja õhukindlas kohas.
