Indoneesia köögiviljakarri vürtsipasta, AHG, 50g

2,40 

Laos

Kirjeldus

Pasta traditsioonilise Indoneesia köögiviljakastme sayur lodeh valmistamiseks.
Koostisosad: punane paprika, SOJAõli, sibul, galangal, küüslauk, sool, šalottsibul, suhkur, ingver, sidrunhein, jahvatatud kurkum, koriander, köömned, ürdid ja vürtsid.
Ei ole lisatud värvaineid, säilitusaineid ja glutamaati.

Valmistamine: Indoneesia köögiviljakarri
. 1 pakk Indoneesia taimset karri vürtsipastat
. 2 spl taimeõli
. 450 g (1 naela) kombinatsioon tükeldatud kapsast, rohelistest ubadest ja friteeritud kõvast tofust
. 2 tassi (440 ml) kookospiima või piima
. Karrilehed garneeringuks (valikuline)
1. samm Kuumuta potis õli keskmisel-madalal kuumusel.
Lisa vürtsipasta ja prae segades 1/2 minutit.
2. samm Madalam kuumus; lisa kookospiim, köögiviljad ja tofu. Lase keema tõusta.
3. samm Küpseta 20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Serveeri kuumalt riisi või leivaga.

Toiteväärtus 100g kohta:
Energia (kJ) – 772 kJ
Energia (kcal) – 185 kcal
Rasvad – 14g  millest küllastunud rasvhapped 2,1 g
Süsivesikud – 11g  sellest suhkrust 9,8 g
Valk – 1,8 g
Sool – 7,3 g
Kiudained – 5 g

 

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud