India lihakarri vürtsipasta, AHG, 50g

2,40 

Laos

Kirjeldus

Pasta traditsioonilise India karri Rogan Joshi valmistamiseks.

Valmistamine: 
. 1 pakk India lihakarri vürtsipastat
. 1-2 spl taimeõli
. 2 suurt sibulat, jämedalt hakitud
. 350 g (3/4 naela) lambaliha, lõigatud suupärasteks tükkideks
. 1/2 tassi (110 ml) jogurtit, vahustatud või piima
. 2 tassi (440 ml) vett
. garneeringuks värske koriander (valikuline)
1. samm Kuumuta õli mittenakkuvas kastrulis keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisa sibul ja vürtsipasta; Prae segades 2 minutit.
2. samm Lisa liha; segades prae 5 minutit. Vähenda kuumust, sega juurde vesi ja jogurt; lase keema.
3. samm Katke kaanega ja hautage 30 minutit. Tõsta kaas ja jätka haudumist veel 15-20 minutit või kuni liha on pehme ja kaste paks. Sega aeg-ajalt.

Koostisosad: SOJAõli, punane tšillipipar, sool, kurkum, suhkur, ürdid ja vürtsid, mazasid, SINEP, köömned, pipar, koriander.
Ilma säilitusainete ja värvaineteta.

Toiteväärtus 100g kohta
Energia (kJ) – 1243 kJ
Energia (kcal) – 297 kcal
Rasvad – 25 g, millest küllastunud rasvhapped 3,9 g
Süsivesikud – 11 g sellest suhkrust 5,2 g
Valk – 1,7 g
Sool – 8 g
Kiudained – 11 g

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud