Guarkummi (paksendaja), 1kg

26,20 

Tärklisest valmistatud paksendaja, stabilisaator.

Laos

Kirjeldus

Guarkummit kasutatakse külmade ja kuumade vedelike paksendamisel, kuumade tarretiste, kergete vahtude valmistamisel, näiteks: jäätised, mahlad, kissellid, kodujuust, marmelaadid, supid, kastmed jmt, gluteenivabades küpsetistes kasutatakse taigna sitkuse/tiheduse parandamiseks ja pehmuse säilitamiseks.

Tekstuur: valmismass guarkummiga on tihe, kleepuv pasta, läbipaistmatu, stabiilne PH 4-10 skaalal, alkoholiga ei pruugi hästi siduda.
Koos alginaadi, ksantaankummiga saab moodustada eriti tugevaid tarretisi.

Kergeks paksendamiseks vedelikega mis ei ole selged (näiteks piim), kasutada 0,35% guarkummi.

Tugevama tekstuuri saamiseks kasutada 0,5 % guarkummit ja 0,35% ksantaankummit (soojad supid, kastmed).

Kuumade geelide jaoks, nagu näiteks terriinid mida saab lõigata, kasutada 0,2% guarkummi ja 0,4% agar agarit.

Koostisosad: guarkummi E412

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud