Guajillo tšillid on keskmise teravusega ja tumepunast värvi. Nad arendavad tõeliselt erakordset marjade ja rohelise tee aroomi koos tanniinide ja männi vihjetega.
Guajillo tšillide erakordne ja vürtsikas maitse sobib ideaalselt rikkalike roogade, näiteks liharoogade (nt kana), aga ka hautiste ja hautiste valmistamiseks. Neid kasutatakse Mehhiko köögis traditsiooniliselt selliste roogade jaoks nagu pozole (maisi- ja lihahautis), pancita (tripe tomatikastmes), mixiotes (lambahautis) või moolikaste.
Koostisosad: Guajillo tšilli, taimeõli, sibul, sool, küüslauk, suhkur, pärmiekstrakt, sidrunhape, kaaliumsorbaat (E202).
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 747kJ / 178kcal
Rasvad 11,4g
Millest küllastunud rasvhapped 1,4g
Süsivesikud 14,3g
Millest suhkrud 0,0g
Valgud 3,2g
Sool 1,0g
