Adobo kastmes marineeritud Chipotle tšillipipar on Mehhiko köögi võtmeosa. Chipotle tšilli on suitsutatud jalapeño paprika, seetõttu on neil meeldiv suitsune aroom ja väiksem veesisaldus. Need sarnanevad konsistentsilt õlis konserveeritud tomatitele ja neid saab ka sarnaselt kasutada. Sellel tüüpilisel Mehhiko toidul on väga aromaatne vürtsikas maitse.
Koostisosad: Chipotle tšilli( 25%), vesi, tomat, sibul, äädikas, jodeeritud sool, taimeõli, vürtsid
Kasutamine: peeneks hakitud pastaroogadesse ja hautistesse, eraldi antipastiks või püreestatuna dipikastmes kasutamiseks.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energiasisaldus: 276 kJ / 20 kcal
Rasvad 0,0 g
millest küllastunud rasvhapped 0,0g
Süsivesikud 16,67g
millest suhkrud 6,67g
Valgud 0,0 g
Sool 1,27 g
Päritolumaa: Mehhiko
Säilitamine: tootele trükitud kõlblikkusaeg viitab külmutamata ladustatud avamata tootele. Pärast avamist võib toodet säilitada vähemalt 2 nädalat temperatuuril alla 7°C.
