Maailma eri piirkondades toodetakse palju erinevaid tšillikastmeid, olenevalt kasutatavatest koostisosadest ja valmistusviisist. Aasias, eriti Hiinas, Tais ja Kagu-Aasias, kasutatakse seda sageli maitseainena praetud nuudli- ja riisiroogades, dipikastmena kevadrullides ja muudes eelroogades ning koostisosana suppides ja karrides.
Koostisosad: Tšilli 61%, suhkur, sool, piparmündipulber 3%, küüslauk, vesi, happesuse regulaatorid: E260, E330, maitsetugevdaja: E621, looduslik piparmündimaitse, paksendaja: E415, säilitusaine: E202
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 666 kJ / 158 kcal
Rasvad 2g
millest küllastunud rasvhapped 0,3g
Süsivesikud 31 g
millest suhkrud 27 g
Valgud 2,3 g
Sool 8,4 g
Päritolumaa: Tai
