Asafoetida (Heeng või Hing) on väga populaarne India kulinaarne koostisosa, millel on võimas lõhn, mis annab roale omapärase aroomi.
Vana-Roomas kasutati seda sageli lambaliha maitseainena. Praadimisel muutub maitse pigem sibula sarnaseks.
Kasutamine: Küüslaugu/sibula maitse lisamiseks kõikidesse roogadesse.
Näpunäide! Täida kõrge klaas petipiima piparmündi ja koriandri lehtedega ning näpuotsatäis Heengit teeb laheda, loomulikult värskendava ja tervisliku suvejoogi!
Koostis: asafoetida, kurkum, NISU- ja riisijahu, araabiakumm.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energiasisaldus 1527 kj/ 365 Kcal
Rasvad 4g
millest küllastunud rasvhapped 1,4g
Süsivesikud 59,2 g
millest suhkrud 0g
Valgud 6,2 g
Sool 0,1g
