Pandan lehed, -18C, 250g

3,20 

Pandan lehti kasutatakse toidu serveerimiseks ning rohelise tooni andmiseks.

Laost otsas

Kirjeldus

Kagu-Aasias populaarse pandani puu lehti kasutatakse toidule rohelise värvi ja ka magususe andmiseks (püreestatuna) ning toidu serveerimisel. Lehtedesse mässitakse näiteks krevette jm toitu ning punutakse väikseid toidukorvikesi.

Pandani ekstrakti, millega toitudele värvi anda, saab kui püreestada sulanud pandani lehed väikse koguse veega ning settinud segu kurnata. 

Tegemist on sügavkülmutatud tootega ning läbi e-poe tellides tuleb arvestada, et toode sulab transpordi käigus.

*Piprapood OÜ ei vastuta sellest tulenevalt võimalikest hilisematest kvaliteediprobleemidest

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud