Vürtsisegu bombay köögiviljakarri valmistamiseks.
Koostisosad: tšilli, koriander, vürtsköömen, kaneel, ingver, nelk, must pipar, loorber, köömned, mangopulber, tähtaniis, sool.
Vaja läheb (neljale):
250g keedetud köögivilju (kartul, lillkapsas, herned, porgand) püreestatult, 2spl Pav Bhaji Masalat, 1 suur riivitud sibul, 1tl ingveripüreed, 1tl küüslaugupüreed, 250g peenelt hakitud tomateid,2spl tomatipüreed, 1tl tšillipulbrit, 2spl hakitud koriandrilehti, soola.
Valmistamine:
Kuumuta pannil 3 spl gheed ja pruunista selles sibulad, ingver ja küüslauk kuldseks.Lisa tomatid ning kuumuta kuni segu muutub kuivemaks. Lisa köögiviljad ja vürtsid. Sega tšillipulber 1 tassi veega ning lisa segule.Kuumuta pidevalt segades kuni paksenemiseni. Vajadusel lisa vett.
