Misopasta, valge, Hikari, 400g

4,00 

Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta – suppidele, hautistele, kastmetele jms.

Laos

Kirjeldus

Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta.
Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jpm roogade maitse rikastamiseks.

Valge misopasta on maitselt magusam kui punane – sobib eriti hästi majoneesi, salatikastmete või muude kergete kastmete valmistamiseks.
Valge miso võib hautiste ja suppide maitsestamiseks jääda liiga maheda maitsega – vürtsikamaks lahenduseks kasutake punast misopastat.

Kasutamine: segada kuuma vee või puljongiga.
Miso-supp: 200ml dashi puljongile lisada 20g misopastat.
Maitsestada wakame vetika, tofu või rohelise sibulaga.

Koostisosad: vesi, SOJAoad 30%, riis, sool, alkohol.
Peale avamist säilitada külmikus.

Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 797kJ/191kcal
Rasv 6,2g
millest küllastunud rasvhapped 1g
Süsivesikud 22g
millest suhkur 10g
Valk 11g
Sool 11,6g

Sulle võib ka meeldida
©2025 Pipraveski- Kõik õigused kaitstud