Piripirisås on Portugali klassikaline tšillikaste, mis on valmistatud Malagueta tšillist, mis on väike, roheline tšilli (4 cm), mis on küpseks saades punast värvi.
Malagueta chilil on Scoville’i skaalal (keskmine) 60 000–100 000.
Kana Piri-piri
Võtke 4 kanakoiba ja lõigake neid nii, et toiduvalmistamine läheks kiiremini.
Marineerige Piripirise kastmega ja mõne oliiviga.
Küpseta kana 3 minutit nahk vastu kuuma grillpanni.
Pöörake ja praadige teisel küljel ja pigistage samal ajal kanale värsket sidrunimahla.
Koostisosad: jahvatatud tšilli (35%), vesi, sool, äädikat, paksendaja (ksantaankumm) ja säilitusaine (naatriumbensoaat).
Toitumisalane teave 100g kohta
Energiasisaldus 44 kJ / 11 kcal
Rasvad 0,4g
millest küllastunud rasvhapped <0,1g
Süsivesikud 1,2g
millest suhkrud 0,8g
Kiudained 0,5g
Valgud 0,3g
Sool 11,1g
