Karamelliseeriv roosuhkur kombineerituna esiletõstetud elementidega, nagu kakaooad ja punase veini pulber, segunevad toiduvalmistamise ajal ning lisavad lihale ainulaadse ja maitseka kooriku.
Segud sobivad liha suitsutamiseks, aeglaselt ahjus küpsetamiseks, kuumsuitsutamiseks, marinaadide valmistamiseks.
Koostisosad: maitseained (pipar, paprika, koriander, loorberilehed, sibulagraanulid, kadakamarjad, küüslauk, ingver), meresool, toor-roosuhkur, hibiskiõied, röstitud kakaooad, ürdid (tüümian, rosmariin), punase veini pulber. Hoida jahedas (alla + 25 °C), kuivas ja otsese päikesevalguse eest kaitstult.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1050 kJ / 250 kcal
Rasvad 6,3 g
millest küllastunud rasvhapped 2,3 g
Süsivesikud 37 g
millest suhkrud 31 g
Valgud 5,8 g
Sool 31 g
