Koos austri- ja sojakastmega on kalakaste üks kolmest Tai köögi põhikomponendist.
Õhuke läbipaistev helepruun kaste, millel on päikese käes kääritatud anšoovisele iseloomulik aroom.
Selle soolane maitse on Tai, Vietnami, Laose ja Kambodža köögi tuntuim osa.
Tänu tugevale aroomile sobib see kalakaste mitte ainult praadimiseks, vaid ka valmistoitude marineerimiseks ja dippimiseks.
Lisage see maitseainena vahetult enne küpsetamist. Isegi pärast avamist on sellel pikk säilivusaeg, sest see säilib soolas.
Säilitamine: hoida kuivas kohas, kaitstuna kuumuse ja otsese päikesevalguse eest.
Koostisosad: ANŽOOVISED 77%, sool 20%, suhkur 3%.
Soolakristallid võivad esineda looduslikult ega ole kvaliteedivea tunnuseks.
Toiteväärtus 100 ml kohta
Energiasisaldus 230 kJ / 55 kcal
Rasvad 0g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 3,4g
millest suhkrud 3,4g
Valgud 10 g
Sool 24,4 g
Päritolumaa:Tai
