Kaste on välja töötatud sajandi taguse retsepti järgi Guilin-is, Hiinas.
Ideaalne dipi kastmeks ja wokkimiseks (stir-fry roogadele).
Kana Guilini moodi:
Woki 180g tükeldatud kana kuni valmimiseni.
Lisa 2 spl Guilini tšillikastet, 230g tofut ja 230g aeduba, 1/4 tassi vett.
Küpseta 5 min, serveeri.
Koostisosad: soolatud tšilli 39%, fermenteeritud SOJAoa pasta 20% (vesi, sool, SOJAoad, NISUjahu), vesi, SOJA kaste (vesi, sool, SOJAoad, NISUjahu), suhkur, dehüdreeritud küüslauk, SEESAMI õli, SOJA õli, tšilli pulber 2%, šalottsibul, modifitseeritud maisi tärklis, värvaine: E150c, happesuse regulaator: E270.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 540kJ / 129kcal
Süsivesikud 11g
millest suhkrud 7,8g
Rasvad 6,1g
millest küllastunud rasvhapped 1,1g
Valgud 3,5g
Sool 12,3g
Päritolumaa: Hiina
