Mõnusalt pehmed ja soojalt ahvatlevad Gulab Jamunid annavad teile taevase, suussulava kogemuse.
Koostisosad: Rafineeritud NISUjahu, lõssipulber, hüdrogeenitud taimeõli (palmoleiiniõli, SEESAMIõli), kergitusained (naatriumvesinikkarbonaat ja sidrunhape), butüülhüdroksüanisool (säilitusaine).
Võib sisaldada allergeene: kaer, mandel, pistaatsia, india pähkel, pähklid ja sinep.
Valmistamisjuhend: Sega kokku 1/4 tassi vett ühe tassi gulab jamun seguga. Lase segul seista ca 5 minutit. Tee käed kergelt õliseks ning vormi segust pallikesed. Küpseta pallikesi kuumas õlis kuni need on kuldpruunid. Tõsta valmis pallikesed köögipaberile liigse õli eemaldamiseks. Ujuta pallikesi 20 min suhkrusiirupis. ( Suhkrusiirupi tegemiseks võta võrdses koguses suhkurt ja vett ning keeda segu 5 minutit )
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energiasisaldus 1632kJ / 390kcal
Rasvad 10g
millest küllastunud rasvhappeid 6g
Süsivesikuid 60g
millest suhkrud 3,3g
Valgud 14g
Sool 1,8 g
