Kvaliteet pärineb Tecoma-Lapacho puu sisemisest koorest, mis on tuntud ka kui “Purple Lapacho Tree”, mis on välise koorega võrreldes palju homogeensem ja eelkõige vähem tolmune ja maitselt magusam. Tänu oma meeldivalt mahedale aroomile, mis meenutab veidi vanilli või karamelli, on see tee väga populaarne. See sisaldab vähem parkhapet ja ei sisalda kofeiini.
Sipelgapuu koore üks põhiomadusi on mobiliseerida organismi kaitsejõud haigustega võitlemiseks. Sipelgapuu koor stimuleerib immuunsüsteemi.
Kuigi Lapacho on erinevatele vähirakkudele, viirustele, bakteritele, seentele, parasiitidele ja teistele mikroorganismidele väga mürgine, ei mõju ta toksiliselt inimese tervetele keharakkudele.
25 min tõmbeaeg
100 °C vee temperatuur
2 tl liitri vee kohta