Lee Kum Kee char siu kaste on klassikaline Hiina BBQ marinaad – char siu on Hiina BBQ sealiha. Parima Hiina BBQ jaoks serveerige neljale inimesele 500 g sealiha marinaadis 2 tundi või kauem 5 spl Lee Kum Kee char siu kastmes. Rösti ahjus 180 C juures, kuni keskosa jõuab 75 C juurde või küpseta kiiresti kõrvetavalt kuumal BBQ-l. Kleepuva kuldse glasuuri saamiseks pintselda küpsetamise viimastel minutitel meega.
Hongkongi lemmikkastmebrändi Lee Kum Kee või hellitavalt tuntud LKK asutas kokk Shenzhenis Guangdongi külas küpsetatud austripoes. 1888. aastal avastas ta pärast tünni austreid käärima jätmist, et need tekitavad maitsva rikkaliku pruuni vedeliku – tänapäeva austrikastme. Ettevõte on nelja põlvkonna jooksul jätkuvalt kasvanud ja on nüüd auhinnatud maailmakuulus tootja.
Koostisosad: suhkur, vesi, sool, mesi, SOJAOA pasta (vesi, sool, SOJAOAD, NISUjahu), SOJAkaste (vesi, sool, SOJAOAD, NISUjahu), modifitseeritud maisitärklis, kuivatatud küüslauk, vürtsid, hape E260.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus 1058kJ / 249kcal
Rasvad 0,6g
of which saturated fatty acids 0,1g
Süsivesikud 60g
millest suhkrud 54g
Valgud 0,9g
Sool 11,1g
Päritolumaa: Hiina
