Tšillikaunad, Sichuan, 25g

2,40 

Sichuanid on õhukese koore ja tsitruseliste nootidega keskmiselt terav aromaatne tšillipipar. Seetõttu on see suurepärane koostisosa paljudele kana või kala roogadele, aga ka Aasia köögile üldiselt.

Laos

Description

Sichuan on Hiina köögi klassikaline tšilli. Seda kasutatakse peamiselt tervelt kuivatatuna Lääne-Hiina Sichuani köögis. Sichuani köök on ainus köök, mis ühendab kõik piprataolised vürtsid (tšilli, valge pipar ja kohalik Szechuani pipar) ühe roa sees.

Sichuanid on õhukese koore ja tsitruseliste nootidega keskmiselt terav aromaatne tšillipipar. Seetõttu on see suurepärane koostisosa paljudele kana või kala roogadele, aga ka Aasia köögile üldiselt.

Hoiustamine
Hoida pimedas, jahedas, kuivas ja õhukindlas kohas.

Kuidas kasutada
Loputage kuivatatud Chipotle tšillit kõigepealt sooja veega, leotage kuumas vees 10 minutit. Või lisage otse toidule, kus see küpseb vähemalt 10 minutit.

You may also like
©2025 Pipraveski- All Rights Reserved